Sunday, May 03, 2009

tereyağlı ballı ekmek

çarşamba akşamı berna'ya süpriz yaptık. ajanstaki son günüydü ve onun için hazırlanan akşam yemeği planından habersizdi. haftasonu üç gün olsun derdim. bu haftasonu denedim, güzel oluyormuş gerçekten. perşembe akşamı bizim kızlarlaydık. sonra sedef ve barış'ın daveti üzerine 1 mayıs'ı onlarda karşıladık. öğleden sonra bir şeyler içmeye çıktık. kendimizi galata kulesi'nin tepesinde bulduk. bazı fotolar aşağıda. bazıları ise sedef'in makinasında. dingin ve aylak bir tavanarası akşamüstünde bir şeyler atıştırdık. deli gibi yağmur yağmaya başladı. halbuki kulede güneş bizi yakıyordu. şimdi'ye uğradık. biraz internet, biraz fotoğraf ve enfes bir tatlı. cumartesi sedef'in ajansına gittim. bir marka için ünlü isimler olduk. umuyorum yakında björk demet'i görebilirsiniz. ama tabiki björk makyajımı kıskanan birileri oldu sanıyorum. çünkü cam kapının tekine sağ kaşımla daldım. iyiki cam sağlammış. hemen buz falan koyduk. sonra da ilkokuldan beri görüşmediğim bir arkadaşım ile buluşmak için çıktım. kanyondaki eczaneden kendime bir lasonil aldım. ama gerçekten çok sert girmişim kapıya. sağ taraf buzla uyuştu fakat tüm kafatasım yerinden oynamış ki deli gibi ağrıdı. şu anda sağ gözüm diğerine göre daha küçük :( sonra mert ile buluştum. akşam eve döndüğümde özgür bize geldi. bugün biraz alışveriş ve yemekten sonra sinemaya gittik. sinir bozucu komikliğe sahip, güzel müzikleri olan, rengarenk ve çok sade bir film izledik. akşam yemeği yerine çikolatalı fındıklı dondurma ve bu post ile uzuuun haftasonumu bitiriyorum bu durumda.
ben artık evde oturmak istiyorum. kilolarca erik yemek istiyorum. kendi evimi düzenlemek istiyorum... sürekli bir şeyler oluyor. yetişiyorum hepsine ama bazı şeyler eksik kalıyor. "to do list" yapıp yapıp tamamlayamadan yenilerini yapıyorum.
aşağıdaki fotoğrafta pembe apartmanın çatısındaki sanıyorum su deposunun üzerindeki sarı yumruk graffitiye dikkatinizi çekerim. tünelden kuleye inen tüm yol boyunca geceleri kapanan dükkan kepenklerinde binbir versiyonunu görebilirsiniz bu sarı yumruğun.

2 comments:

OiP said...

çok geçmiş olsun!!

"hula hoop tereyağlı ballı ekmek" di de neydi bu, çıkaramadım bir türlü????

mikla said...

çok teşekkür ederim :)

sorunun yanıtına gelince, susam sokağı'ndaki vampir amca olabilir mi?