Friday, February 05, 2010

kadınlar ve çantaları

"şu ara kullandığım çanta çok büyük görünmese de içine dünyaları alıyor" -muş. yeni farkettim.
dün iş çıkışı beşiktaş'tan nişantaşı otobüsüne bindim. otobüste yan duran koltuğa düz oturmuş leblebilerimi yerken panama konsolosluğu'nun niye valideçeşme'de olduğunu düşünüyordum. tam o sırada nerede yemek yiyeceğiz? sorusu aklıma geldi. bir an cities'in içinde iyi bir yer var mı gitmek isteyebileceğim diye düşünürken gözüme avm'ye girişteki güvenlik noktası ve benim çantamın kamera kontrolünden geçme anı geldi. sonra her zamanki gibi gülmeye başladım.

işte içindekiler:
cüzdan, kitap, not defteri, kalem kutu ve içindekiler, makyaj çantası ve içindekiler, telefon, hard disk kabı ve harici diskim, babylon şubat ayı tanıtım kitapçığı, soğuk algınlığı hapı, anahtarlar, toka kutusu ve içindekiler, flash disk, parfüm, fotoğraf makinası, kuru kayısı, leblebi, fincan ve peçeteler... eminim şu an hatırlayamadığım bir iki şey daha vardır.ps1. genelde çantamda gereksiz şeyler olmaz ama bazen istisna günler oluyor işte.ps2. çantanın içindeki diğer "bilmem ne bilmem ne çantası ve içindekiler" tamlamalarına dikkat çekmek isterim.
ps3. "çanta ve içindekiler" konusuna uygun bir projenin fotoğrafları var. ancak internetim olursa haftasonu evden eklerim artık. siz şimdilik oip'in çantasının içindekileri kurcalayın ;)

2 comments:

OiP said...

:D haha!
merak ettim o çantayı bak?!? Saydıklarına bakılırsa, bavul mu demeli yoksa?

mikla said...

o kadar büyük gözükmüyor sanki. zaten sorun da bu galiba :D bir ara denk getirirsem çeker fotosunu koyarım ;)