Friday, February 05, 2010

yavru

yaklaşık iki aydır 5 yaşındaki dell'imi kullanamıyordum. çok çalıştı, çok yoruldu kendisi. ilk göz ağrım olduğu için kıyamadım bir türlü ama sonunda ekranı da uçunca emekliye ayrılması gerektiğini kendisi de farketti. ben de iki aydır yas tutuyordum. ancak 1 şubat'ta yeni bir macbook*'um oldu :) hem de taaa amerikalar'dan kalktı geldi kendisi. dell'in vaftiz babası vedat'tı. macbook'un vaftiz annesi didem oldu. şaka bir yana o soğukta ny'u sırtında benim macbook'u taşıyarak gezmiş didem. arada bana da bir iki küfür salladığını itiraf etti. ama gelin görün ki haftabaşından beri bizim evde internet göçtü. mac'imle book'umla bırakın sörf yapmayı internete bile giremiyorum. artık türkçe karakterler konusunda bakalım ne yapacağız?

* bu arada macbook'un adını yavru koydum.

4 comments:

OiP said...

Güle güle kullan. Ben de istiyorum bu yavrudan. Bu aralar aldırdığım tonla alet edevat nedeniyle eşim benden bıktı.. çıtlattım ama dün akşam azıcık ;)

mikla said...

teşekkür ederim ama evin internet sistemini alt üst etti. yok yok korkma abarttım biraz ama hala internet ayarlarını beceremedim. biraz fırsatım da olmadı. nete giremedim henüz kendisiyle anlayacağın. umarım senin de istediğin gibi bir macbook'un olur ve maceralarını okuruz keyifle her zamanki gibi.

b. said...

güle güle kullan, her ne kadar ajansta bir numaralı düşman bellediysem de kendisini. her işimi zorlaştırıyor, ama kullanmaya çalışıyorum arada kreatif kata gidip gelip :D

mikla said...

teşekkür ederim... e alış sende yavaş yavaş...