Wednesday, April 08, 2009

hiçbir fikrim yok

düne dair, bugüne dair, yarına dair... sadece düşündükçe bir uyuşmanın içine sürükleniyorum. etrafımı saran hava boşluğunu farkediyorum. boş bakıyorum. anlamsızlaşıyorum. kalbimin bir el tarafından sıkıldığını hissediyorum. bunu kendime yapmak istemiyorum. pes edip kendimi durdurmalı mıyım emin olamıyorum. içimdeki savaşçı bir şekilde incecik bir sicim ile beni sürüklüyor. acaba kırılma noktasına gelecek miyim? bu şekilde devam mı edeceğim? yoksa...

2 comments:

Nötr said...

seni cok iyi anliyorum..bunu yazmak sana ne anlam ifade eder bilmiyorum..geliyor geciyor..ve oyle bir sicrama ani oluyor ki sonra..iste ondan sonra istesende kalbini hicbir el sikamiyor, zihnin uyusmuyor, oyle bosa birakmiyorsun !
hayatin pesinden kosmak ve tekamul etmek icin buyuk bir arzu ile cosuyor, cagliyorsun !

opuyorum mikla !
not : yarin ortakoyde partimiz var, toplasin gelin..house cafenin karsisinda bodrum bar diye ufak bir mekanda ! maksat tanimadik herkes bir araya gelsin tanisilsin !

mikla said...

teşekkür ederim, her zaman oralarda bir yerlerde olduğunu bilmek güzel. değişik bir hissiyat bu anlattığım çünkü kendimi kötü hissetmiyorum. sadece düşünceler birbirini kovalıyor. yarın orada olmaya çalışacağım. kocaman öpücükler o zaman :)