Wednesday, September 21, 2011

bak yine phuket doğdu.

dün buket'in doğumgünüydü. onun telefonundan onun bloguna post girmeye çalıştım. ama beceremedim. o yüzden post bugüne kaldı. tabi dün o postu girmeye çalışırken kafam iyiydi. geyikler boldu. şimdi müşteri maillerinin arasında ne kadar etkili olur bilemiyorum. dün sabah 9'dan gece yarısına kadar kendisiyleydim. her bir adımı anlatabilirim. ama bu post onun post'u. o yüzden onun ne gördüğü, ne hissettiği, ne düşündüğü, size ne anlattığı önemli. hadi buket anlat bakalım gününü... yıldız'dan bahsetmeyi de unutma sakın ;) bir de kendi bloguna bir foto koy dünden.

2 comments:

b. said...

yıldızın biri bitti oh çok şükür yaa. allahım rüyamda sürekli yıldız peşindeyim zaten. bir de normalde çok severim ya gökyüzünü izleyeyim, yıldız kaysın filan. resmen korkulu rüyam oldular. terasa bile çıkamıyorum :P soğuk o ayrı :)

yok artık filan desinler bana ne;
sana hayranım.
(amerikan filmlerindeki kötü dublajı anımsa)ne derler bilirsin, seni sevmiyorum, sana hayranım!

hehe şaka şaka seviyorum da be! sevginin çoğu zaman nedeni olmaz ama burada biraz "çünkü hep sensin, bir değişmeyen sensin" durumu yok değil...

mikla said...

ben sana ne diyeyim bilmem ki... bu arada o yıldızlardan nefret ediyorum. hepsinin altına molotof kokteyli koyup aynı anda patlatmak istiyorum :) oldukça komik olurdu. not: çok fazla film izliyorsun, dikkat et.