Wednesday, January 07, 2015

yeni yıla giris

gecen yıl hızlı bitti, bu yıl hızlı basladı. bir yandan uxstudio, diger yandan studiomikla oldukca vaktimi aldı ve alıyor. biraz sosyal medya uzmanlıgı, diger yandan proje yonetimi, arastırmalar, analizler derken gunler cabucak geciyor. kendi adıma 2014 guzel gecmesine ragmen cok kolay bir yıl olmadı benim icin ama 2015 daha iyi olacak hissediyorum. ulke ve dunya adına biraz kotu hissediyorum ama yine de umudum var.

buyrun linklere:
twitter - studiomikla
pinterest - studiomikla
facebook - studiomikla

twitter - uxstudio
linkedin - uxstudio
facebook - uxstudio

son bilgi: sagdaki side bar'da arsiv bolumune bakarsanız blog ile 10. yıla giris yapmıs bulunuyoruz. her ne kadar son yıllarda gorsellik fazla olsa da ben gorseller ile de hislerimi cok iyi anlattıgımı dusunuyorum. saygılarımı sunuyorum :D

4 comments:

Gökçe Bezirgan said...

İşte böyle umutlu demet:) güzel demet...:)

mikla said...

soyle dogumgunu kızı gokce ;)

sehrin kafasi said...

ilk blogunu okuduğumda Ankaradaydım, sonra İstanbul yaklaşık 8 yıldır da buradayım. Baya eskilerdenmişim demek ki ben de sevindim :)

mikla said...

evet, yorum bırakan nadir takipcilerimdensin. umarım, ilgini cezbetmeye devam ederim. sehrin kafası da dikkatimi cekmiyor degil ;) daha genisleyip serpilesi bir blog. tam sehir insanın ihtiyacı olan kitlelere degil de ozel ve minik detayları sevenlere gore bence.