Sunday, February 25, 2018

güncelleme

sondan başlayayım :D

bahar geliyor. bu sene pek soğuk yapmadı. dünya için dolayısıyla bizim için de kötü ama evin soğuk olmaması bakımından iyi bir yıldı. gök delindi, yağmur bitmedi ama güneş de her an tepemizdeydi. 

gümüşlük'te yolların kıyısı saksı duvarlar ile çevrili. işte o duvarların üstünde devasa kırların minyatür hali mevcut. hemen altında da bugünlerde gümüşlük. hava serin gibi ama güneş de yakıyor gibi. havanın ve hafif rüzgarın biraz da sizi sarıp sarmalayan bir hali var.




bu ay çok çalıştık. hem uxstud.io hem de herbafarm çok vaktimizi aldı. sabah bilgisayar başına oturup gece yatarken kalktık. ama biraz hale yola girdi.

bu karışıklıkta ehliyeti aldım. ama bizim arabada pratik yapmam lazım. ehliyet normal vites, bizim jimny otomatik. ehliyet hatchback, bizim jimny yüksek. biraz stresliyim. sınavda da hem çok iyiydim hem çok kötü. çok heyecanlandım, kararsızlık yaşadım ki trafik için hiç olmaması gereken bir durum. ama kalkışlar ve geri park kusursuzdu :)

aralık'ın sonunda bizim balkonu cam ile kapattık. beklediğimizden kat be kat güzel ve işlevsel oldu. zaten yazın genelde bahçede olduğumuz için balkonu çok da efektif kullanmıyorduk. ama kışın çalışma odasından balkona çıkınca nefes alacağımız bir alan oldu. masanın altına bir halı attık. çiçekleri de renkli olanlar ile değiştirdik. sağ tarafa hasır bir jaluzi astık. özellikle sabahları güneş vurduğu için çift camın etkisiyle çok güzel ısınıyor. hamit için de mükemmel bir alan oldu. bakınıyor, uyukluyor, keyfini çıkarıyor. sizin anlayacağınız iyi fikirmiş.

mola verdiğimiz anlarda yalıkavak (barış'ın diş randevuları için), akyarlar ve turgutreis'e (standart alışverişler için) gittik. bu mecburiyetleri fırsata çevirip mini yürüyüşler yaptık.

turgutreis'te, en sevdiğimiz parkın girişinden 3 kare





akyarlar'dan

No comments: